هنرمنداني که رد طبيعت و حيات وحش و اغلب در مسافرت اقدام به عکاسي مي کنند ترجيح مي دهند که يک لنز وايد زوم را در کيف خود حمل کنند تا اينکه چند لنز را با خودشان حمل کنند. جاناتان مارتين عکاس معروف طبيعت چند وقت پيش با لنز Canon EF 16-35mm f/4 L به سفري رفته بود و دليل او براي انتخاب اين لنز به جاي يک لنز وايد تله فوتو اين بود که با نگاه کردن به عکاس هايي که از قبل با لنز دوربين کانن EF 24-105mm گرفته بود متوجه شد بيشتر تصاوير خوب و بي نقصش در اين فاصله کانوني گرفته شده اند.


 


اولين نکته اي که او اشاره مي کند اين است که از پلاريزه استفاده نکنيم. خصوصا با اين لنز که در ادامه کار ويرايش و اديت را سخت تر و بيشتر مي کند. 


دوم  اينکه هر گز سعي نکيند با لنز هاي وايد و سوپر وايد عکس پاناروما بگيريد چون ميزان بالاي اعوجاج کيفيت تصوير را کم کرده و حتي بعد از اديت کدرن هم تصوير به خوبي در نمي آيد. ترکيب بندي را براي انيگونه لنز ها فراموش کنيد. بدانيد که اگر تصوير شما هر سه فاکتور بکگراند و ميد گراند و فور گراند را ندارد بايد زاويه خود را عوض کنيد.


يادتان باشد که اب اين فاصله کانوني و يا هر فاصله ديگري شما هر گز به سوژه ها به اندازه کافي نزديک نيستيد. براي به دست آوردن زاويه مناسب جا به جا شويد. حتي اگر آن جا به جايي زاويه خوبي که داريد را از بين ببرد.


هنگامي که در طبيعت هستيد به هنگام غروب و يا طلوع صحنه هاي زيبايي که خورشيد مي سازد را از دست ندهيد اما براي گرفتن تصوير از نور خورشيد هر گز به داخل ويو فايندر نگاه نکنيد.


در اخر هم مييدان ديد خود و لنزتان را وسيع کنيد تا امکان اديت کردنراحت تري دشاته باشيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خرید زعفران اعلا خراسان بی تی الن پارس فایل دانلود آهنگ شاد جدید و قدیمی محیط زیست زیست شناسی Brian saman692 تعمیرات تخصصی موبایل و دانستنی های حقوقی شرکت اسپینانس تجارت نیکان